Met de camper er even tussenuit. Heerlijk!

Afgelopen week zijn wij lekker op campervakantie geweest. Nog nooit gedaan, althans niet met zo’n luxe camper van Camperverhuur Cuijk. Het was écht genieten. Van tevoren pak je de camper in. De kleding gaat direct in de daarvoor bestemde kastjes, dus geen gezeul met koffers. We hebben de koelkast gevuld en de fietsen achterop gezet. Verder hoeft er weinig mee want de camper is voorzien van alles wat je maar nodig hebt voor een luxe vakantie. Ja, zelfs tot en met een fietsenpomp toe. Het rijden gaat heel relaxed. Je hebt een hoge comfortabele zit, waardoor je goed overzicht hebt op de weg én het landschap.

Als je net als wij niet te lang op één plek wilt blijven dan is een camper ideaal. Je rijdt weg en je ziet wel waar je uitkomt. Overal zijn er voldoende campings en camperplaatsen die je gemakkelijk online kunt vinden. Ben je aangekomen op een bestemming dan prik je de stekker in het stopcontact voor elektriciteit, je vouwt je stoelen uit en je bent in vijf minuten klaar. Heeft de betreffende locatie geen elektriciteit dan is dat geen probleem. Je kunt rustig twee dagen vooruit met de batterij van de camper zelf. Je bent niet zo afhankelijk van de voorzieningen op locatie want je hebt immers je eigen keuken, douche, toilet en wastafel bij je. De ruime koelkast (met vriesvak) is vol en kan op gas of stroom van de accu of 220 volt. Wil je ’s avonds nog Nederlandse TV kijken dan activeer je de schotelantenne met één druk op de knop. Je zou al je favoriete programma’s kunnen kijken. Dat hebben we overigens niet veel gedaan omdat we voor de natuur en het buitenleven gingen.

Via de Ardennen en de Champagne reisden we richting Dijon. We hebben veel mooie plekjes gezien en onderweg namen we een lekker bakkie in ons eigen bakkie! Wij kozen voor de Heppietravel, de camper met queensbed. Een ruim bed waar je prins(es)heerlijk in ligt. Als je met z’n tweeën (of vieren) gaat is deze camper echt aan te bevelen.

Dan nog een ding, de service! Wij werden prima geholpen door Henk en Anita. Er is goede communicatie en de uitleg vooraf is heel duidelijk. Er ligt overigens ook een praktische handleiding in de camper en desnoods bel je ze gewoon. No problem!

Bedankt Henk en Anita Deze vakantie was zeker voor herhaling vatbaar!
Vriendelijke groeten Wilbert en Marjanne van den Braak  

Aantal sterren
Ingediend op 12-09-2018