Super service en heerlijke vakantie met een camper van Camperverhuur Cuijk

Allereerst zijn wij geen mensen die overal reviews gaan plaatsen maar als we echt tevreden zijn dan doen we dat wel. 
We hadden de camper (boemerang) al geruime tijd gereserveerd omdat we er zeker van waren dat dit een goed adres zou zijn. Aan echt alles is gedacht, niet word aan het toeval over gelaten. Voor onze kinderen was er speciaal servies aanwezig en zelfs een echte kinder camping stoel. De camper was zo schoon dat je bijna zou denken dat wij de eerste waren die de camper huurde.
Na een duidelijke uitleg konden we op pad. We kregen zelfs nog een extra stroomkabel mee voor het geval dat de kabel te kort zou zijn. 
De automaat schakelde perfect. In de bergen was het handig om de versnellingsbak op handmatig te zetten om de remmen niet te veel te hoeven belasten. Tijdens de vakantie hadden we nog wat vragen en op het verstuurde appje hadden we snel antwoord. Van te voren werd dit ook aangegeven dat een belletje of appje echt geen probleem was. 
Bij terugkomst werd behalve alle plus punten ook gevraagd naar verbeteringen. Het constant willen verbeteren zien we echt als een plus punt! 
Uiteindelijk zijn we echt super tevreden en gaan we nog vaker huren. Het voelde echt gemoedelijk en er werd ruim de tijd genomen voor je ervaringen onder het genot van een kop koffie. 
Bijna vergeten, we hadden het geluk dat we de camper 2 dagen langer konden huren waardoor we nog langer konden genieten. Super service Henk en Anita. Ga zo door.
Aantal sterren
Ingediend op 28-05-2019