Plaats hier uw review!

Camperervaring met Camperverhuur Cuijk

Tijdens een 'borrel' kwam het onderwerp vakantie ter sprake. Toen wij aangaven dat we een campervakantie wilden boeken, werd direct aangegeven dat Camperverhuur Cuijk een prima keuze zou zijn. Door ons werd een bericht aan Camperverhuur Cuijk verzonden, en direct volgde er een uitnodiging om in Cuijk kennis te maken met het bedrijf. We werden op een hartelijke wijze ontvangen, en we hebben direct een reservering geplaatst. Voor ons vertrek kregen we een prima uitleg, en we mochten zelfs iets eerder dan gepland vertrekken. TOP Henk dat dit mogelijk was. De door ons gehuurde camper was super de luxe, en van alle comfort en gemakken voorzien. Het weer was prima, dus via Valkenburg, Maastricht, Luxemburg en Duitsland hebben wij een prachtige reis gemaakt. Deze ervaring 'smaakt' naar meer. Camperverhuur Cuijk dank voor de TOP service. We voelden ons echt 'thuis in jullie camper'  Theo en Maja
Aantal sterren
Ingediend op 24-07-2019

Review Fam van Rosmalen

Een eerste kennismaking met Camperverhuurbedrijf Cuijk hebben we gehad op de open dag. We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaren Henk en Anita. Daarna hebben we de campers bezichtigd en kregen we veel informatie. De campers zagen er als nieuw en netjes uit. Ook zijn ze uitgerust met een zeer ruime inventaris. We waren zo enthousiast dat we direct 3 weken hebben vastgelegd in mei 2019. Een maand voordat we de camper zouden ophalen, hebben we een uitleg van een uur gehad en mochten we samen met Henk een proefrit maken. Op de dag van ophalen kregen we nogmaals een uitgebreide uitleg. Mijn vrouw en ik hebben afwisselend in de camper gereden. En dat beviel goed. Handig daarbij was de de speciale camperapp, waarop je de campings van te voren kon uitkiezen op faciliteiten en ligging en de route. Een aanrader is ook om je eigen fietsen mee te nemen. Onderweg kun je TV kijken ( vele zenders ). Er bevind zich ook zeer veel bergruimte in de camper. Deze is tevens voorzien van horren. Ook tijdens de reis had je waar nodig contact met de verhuurder via een app. Je kunt deze camper rijden met een BE rijbewijs. Als je lid bent van de NKC kun je een speciale reis boeken " Camperen kun je leren ". Dat hebben we gedaan gedurende 11 dagen, en hebben dat als zeer prettig en nuttig ervaren. Voor volgend jaar hebben we de camper voor 5 weken gereserveerd.

Aantal sterren
Ingediend op 25-06-2019

Geweldig

Nadat  vrienden bij Henk en Anita er eentje hadden gehuurd zijn wij in februari ook even binnengelopen in Cuijk. Na een uurtje gekeken en gebabbeld hebben we er meteen eentje gehuurd, eigenlijk niet het type wat we zouden willen. Wat we zeer op prijs stelde, Henk belde ons op enkele weken voor de vakantie dat “ons” type camper door een annulering vrij kwam en dus wij deze mee konden nemen.  We hebben o.a. daarom een nog mooiere vakantie gehad.  Bedankt Henk Anita, TOP

Aantal sterren
Ingediend op 14-06-2019

Héérlijk onbezorgde en ontspannen vakantie

Het was bij toeval dat we op de open dag bij Camperverhuur Cuijk binnenliepen. Daar hebben we meteen de HeppieTravel geboekt voor drie weken. Alle campers zagen er zéér goed verzorgd uit. Het queens bed en de sta hoogte van deze camper gaven voor ons de doorslag. De gastvrijheid van Henk en Anita voelde goed en gaf ons het vertrouwen dat het hier om twee betrokken ondernemers gaat. Dit hebben we ook ervaren bij de uitgebreide introductie bij het ophalen en ook tijdens de reis. Elk berichtje werd vrijwel direct beantwoord. Wel zo handig als je het als redelijk onervaren camperaar even niet weet. We hebben genoten van de vrijheid. De reisplannen werden meerdere keren per dag bijgesteld als we een plek hadden gevonden die nóg leuker was. Overnacht hebben we op campings. Dat is duurder, maar dit past gewoon beter bij ons. Het rijden met zo'n grote wagen was best comfortabel. Natuurlijk kun je hem niet overal parkeren, maar als extra service hadden Henk en Anita voor ons een deal gesloten met Hans Lemmens Tweewielers voor de huur van twee elektrische fietsen. Een echte aanrader, dit vergroot je actieradius enorm. Het was een prachtige ervaring en dit was zeker niet het laatste camper avontuur voor ons!

Lex en Mirjam

Aantal sterren
Ingediend op 08-06-2019

Super service en heerlijke vakantie met een camper van Camperverhuur Cuijk

Allereerst zijn wij geen mensen die overal reviews gaan plaatsen maar als we echt tevreden zijn dan doen we dat wel. 
We hadden de camper (boemerang) al geruime tijd gereserveerd omdat we er zeker van waren dat dit een goed adres zou zijn. Aan echt alles is gedacht, niet word aan het toeval over gelaten. Voor onze kinderen was er speciaal servies aanwezig en zelfs een echte kinder camping stoel. De camper was zo schoon dat je bijna zou denken dat wij de eerste waren die de camper huurde.
Na een duidelijke uitleg konden we op pad. We kregen zelfs nog een extra stroomkabel mee voor het geval dat de kabel te kort zou zijn. 
De automaat schakelde perfect. In de bergen was het handig om de versnellingsbak op handmatig te zetten om de remmen niet te veel te hoeven belasten. Tijdens de vakantie hadden we nog wat vragen en op het verstuurde appje hadden we snel antwoord. Van te voren werd dit ook aangegeven dat een belletje of appje echt geen probleem was. 
Bij terugkomst werd behalve alle plus punten ook gevraagd naar verbeteringen. Het constant willen verbeteren zien we echt als een plus punt! 
Uiteindelijk zijn we echt super tevreden en gaan we nog vaker huren. Het voelde echt gemoedelijk en er werd ruim de tijd genomen voor je ervaringen onder het genot van een kop koffie. 
Bijna vergeten, we hadden het geluk dat we de camper 2 dagen langer konden huren waardoor we nog langer konden genieten. Super service Henk en Anita. Ga zo door.
Aantal sterren
Ingediend op 28-05-2019

Fijne ervaring met Camperverhuur Cuijk!

Via Facebook kwamen we terecht bij Camperverhuur Cuijk. We konden makkelijk een afspraak maken om de campers te bezichtigen. Het reilen en zeilen van de verhuur werd ons bij deze afspraak al snel duidelijk, de werking van elektronica, uitrusting, inrichting, het rijden en regels met betrekking tot schoon terugbrengen van de camper.

Wij hadden de boemerang camper met automatische versnellingsbak tot onze beschikking, reed heerlijk! Ruim van binnen, Nederlandse televisie waar we ook stonden, camper werd schoon meegegeven en zag er nog bijna als nieuw uit. Eenmaal op vakantie kabel uitrollen en vakantie kon beginnen.

Na terugkomst in Nederland de camper helaas weer terug moeten brengen naar Cuijk waar nog alle tijd is om een praatje te maken. Na enkele dagen hadden we de borg ook weer terug.

Henk en Anita zijn twee vriendelijke, gedreven, eerlijke ondernemers welke hun best doen om jou een top kampeervakantie te bezorgen. Wij kunnen iedereen dit bedrijf aanraden!

Sanne en Frank

Aantal sterren
Ingediend op 16-10-2018

Met de camper er even tussenuit. Heerlijk!

Afgelopen week zijn wij lekker op campervakantie geweest. Nog nooit gedaan, althans niet met zo’n luxe camper van Camperverhuur Cuijk. Het was écht genieten. Van tevoren pak je de camper in. De kleding gaat direct in de daarvoor bestemde kastjes, dus geen gezeul met koffers. We hebben de koelkast gevuld en de fietsen achterop gezet. Verder hoeft er weinig mee want de camper is voorzien van alles wat je maar nodig hebt voor een luxe vakantie. Ja, zelfs tot en met een fietsenpomp toe. Het rijden gaat heel relaxed. Je hebt een hoge comfortabele zit, waardoor je goed overzicht hebt op de weg én het landschap.

Als je net als wij niet te lang op één plek wilt blijven dan is een camper ideaal. Je rijdt weg en je ziet wel waar je uitkomt. Overal zijn er voldoende campings en camperplaatsen die je gemakkelijk online kunt vinden. Ben je aangekomen op een bestemming dan prik je de stekker in het stopcontact voor elektriciteit, je vouwt je stoelen uit en je bent in vijf minuten klaar. Heeft de betreffende locatie geen elektriciteit dan is dat geen probleem. Je kunt rustig twee dagen vooruit met de batterij van de camper zelf. Je bent niet zo afhankelijk van de voorzieningen op locatie want je hebt immers je eigen keuken, douche, toilet en wastafel bij je. De ruime koelkast (met vriesvak) is vol en kan op gas of stroom van de accu of 220 volt. Wil je ’s avonds nog Nederlandse TV kijken dan activeer je de schotelantenne met één druk op de knop. Je zou al je favoriete programma’s kunnen kijken. Dat hebben we overigens niet veel gedaan omdat we voor de natuur en het buitenleven gingen.

Via de Ardennen en de Champagne reisden we richting Dijon. We hebben veel mooie plekjes gezien en onderweg namen we een lekker bakkie in ons eigen bakkie! Wij kozen voor de Heppietravel, de camper met queensbed. Een ruim bed waar je prins(es)heerlijk in ligt. Als je met z’n tweeën (of vieren) gaat is deze camper echt aan te bevelen.

Dan nog een ding, de service! Wij werden prima geholpen door Henk en Anita. Er is goede communicatie en de uitleg vooraf is heel duidelijk. Er ligt overigens ook een praktische handleiding in de camper en desnoods bel je ze gewoon. No problem!

Bedankt Henk en Anita Deze vakantie was zeker voor herhaling vatbaar!
Vriendelijke groeten Wilbert en Marjanne van den Braak  

Aantal sterren
Ingediend op 12-09-2018

Review Fred en Wilma

Hallo Henk,

We zijn net terug van een geweldige vakantie, met de camper ' heppie travel', gehuurd bij Camperverhuur Cuijk.
Dankzij deze super compleet uitgeruste camper hebben we erg genoten op verschillende locaties in Duitsland, Oostenrijk, Italië en Zwitserland.
Werkelijk niks ontbreekt in deze camper. Wij, als onervaren kampeerders, hebben het als super prettig ervaren en kunnen het echt aan iedereen aanbevelen!

Groetjes, Fred en Wilma

Aantal sterren
Ingediend op 02-08-2018

Bedankt voor het redden van onze vakantie

Henk en Anita,

Bedankt voor het redden van onze vakantie. Nadat onze camper kapot ging hebben we toch op heel korte termijn een perfecte camper kunnen huren bij jullie.
We hebben er een hele mooie reis door de Dolomieten mee gemaakt. Met 150 pk waren deze bergen geen enkel probleem.

Nogmaals hartelijk bedankt.
Groeten Marcel en Thea.
Aantal sterren
Ingediend op 02-08-2018